Download Joomla iPage

Pagina Elevilor

afterschool6

Ora de Sport

afterschool5

Arte Plastice

afterschool2

Activitati

toamnaaurie

Filtru

GRATUIT Proiect de 17 mil. lei

Aproximativ 17 milioane de lei este valoarea unui proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,adresat femeilor care vor să se specializeze și să lucreze în mass-media.Proiectul "Școala Națională de Jurnalism MediaFem", demarat în luna mai a acestui an, cu perioadă de implementare de 18 luni, este dezvoltat de către BlockbusterMedia și Asociația Jurnalism pentru Șanse Egale și promovează principiul egalităţii de şanse.

 

Practic, 616 femei vor fi pregătite, gratuit, pentru meserii ce susţin activităţi de bază în domeniul mass-media: reporter, cameraman, operator procesare audio-video (editori imagine), regizor emisie, cosmetician, coafură şi operator validare şi prelucrare date.

De asemenea, pentru 140 de experţi şi operatori mass-media vor fi organizate sesiuni de instruire în domeniul egalităţii de şanse şi de gen. Cursurile se vor împărți în două serii: prima între septembrie și martie, iar a doua între aprilie și octombrie.

Toți participanții, mai puțin cei care urmează cursurile de informare pe egalitate de șanse, vor primi o subvenție de 650 de lei la finalizarea cursului. De asemenea, se mai acordă un premiu în valoare de 1.500 de lei celui mai bun cursant din fiecare grupă. (sursa: Catalog-cursuri.ro)